Panasonic - Vloermodel KIT-Z50-UFE /5,0 kW

Panasonic airco´s staan garant voor absolute topkwaliteit. NIEUW VLOERMODEL Met de nieuwe NANOE™ X-luchtzuiveringstechnologie: Hoge efficiëntie A++ en comfort gecombineerd met een stijlvol design.

 
Panasonic KIT-Z50-UFE /5,0 kW 
Vloermodel airconditioning
DE PERFECTE OPLOSSINGEN VOOR VERVANGING VAN (EEN) TRADITIONELE VERWARMINGSSYSTEMEN

NIEUW VLOERMODEL Met de nieuwe NANOE™ X-luchtzuiveringstechnologie: Hoge efficiëntie A++ en comfort gecombineerd met een stijlvol design

  • Het nieuwe vloermodel is ontworpen om te voldoen aan de hoge Europese eisen: superstil, hoge efficiëntie en reiniging van de lucht. · Superstille technologie: wanneer het systeem de gewenste temperatuur heeft bereikt zal deze verder functioneren op 20dB(A). Wij vinden niet alleen het comfort belangrijk, maar ook een geluidsarme omgeving. · Volledig ontworpen op het koudemiddel R32, want R32 is milieuvriendelijker dan o.a. R410A.

ALTIJD SCHONE LUCHT MET DE NANOE™ X LUCHTZUIVERINGTECHNOLOGIE NANOE™ X met nanotechnologie, elektrisch geladen nanoe-deeltjes reinigen de lucht in de ruimte. · Het reinigingsproces kan gelijktijdig of apart werken bij koel en of in verwarmingsmodus · Vermindert de aanwezigheid van bepaalde virussen en bacteriën en zuivert de lucht (bacterie, schimmels, pollen, virussen en sigarettenrook). OH radicals in NANOE™ X verwijdert de bacterie uit de ruimte en zal de lucht tegelijkertijd effectief zuiveren van nare geuren.

HOGE ENERGIE-EFFICIËNTIE KLASSE A++ Comfort en hoge efficiëntie is wanneer u dit combineert met de beste technologie in een warmtepomp. Dankzij de unieke Panasonic inverter compressor, het ‘’hart‘’ van de warmtepomp, worden de hoge eisen van de energie-efficiëntie behaald. Een positief gevolg hiervan is dat de kosten sterk worden gereduceerd. Het systeem kan tevens verwarmen tot een buitentemperatuur van -15°C

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »