Panasonic

Min: €0 Max: €3000

Panasonic is een Japans bedrijf dat opgericht werd in 1918. Het bedrijf is een van de grootste elektronica fabrikanten ter wereld en biedt een breed scala aan producten en diensten, waaronder huishoudelijke apparaten, elektronische componenten, mobiele apparaten, automotive en industriële systemen.

Panasonic staat bekend om zijn hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, en heeft in de loop der jaren talloze innovatieve producten ontwikkeld. Enkele bekende productlijnen van Panasonic zijn televisies, digitale camera's, audioapparatuur en huishoudelijke apparaten zoals magnetrons, koelkasten, wasmachines en airconditioners.

Het bedrijf streeft ernaar om producten en oplossingen te ontwikkelen die bijdragen aan een betere levensstijl en een betere samenleving. Panasonic heeft een sterke focus op duurzaamheid en investeert in onderzoek en ontwikkeling van milieuvriendelijke technologieën, zoals zonnepanelen en energieopslagsystemen.

Panasonic heeft een wereldwijde aanwezigheid en heeft kantoren en fabrieken in verschillende delen van de wereld. Het merk heeft een sterke reputatie opgebouwd als een innovatief en betrouwbaar merk dat hoogwaardige producten en diensten biedt aan consumenten en bedrijven over de hele wereld.


Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »