Warmtepompen kopen

Bent u op zoek naar een warmtepomp voor in uw huis? GNC Duurzaam is gespecialiseerd in warmtepompen en is dus ook de beste plek om uw warmtepomp te kopen! Wij denken graag met u mee over de aanschaf van uw warmtepomp. Daarnaast kunt u subsidie krijgen voor de aanschaf van een warmtepomp.
Schroom dus niet om contact met ons op te nemen voor alle mogelijkheden!

Warmtepomp Euronom ExoAir - Buitenunit -Warmtepomp Euronom ExoAir - Binnenunits-

 

Waarom een warmtepomp?

Er zijn verschillende redenen om een warmtepomp aan te schaffen. Zo zijn warmtepompen milieuvriendelijker dan de gebruikelijke verwarmingsmiddelen zoals gas. De warmtepomp werkt op elektriciteit maar gebruikt slechts een kleine hoeveelheid. Er zitten dus vele voordelen aan warmtepompen. Wij hebben voor u de voordelen van een warmtepomp op een rijtje gezet:

- Draagt bij aan het verlagen van de stookkosten;
- Voorziet in centrale verwarming en warm water;
- Geen Co2 uitstoot;
- Er wordt geen verbrandingsproces gebruikt voor het genereren van warmte;
- Ze zijn efficiënter;
- Komen in aanmerking voor subsidie.

Verder komen onze warmtepompen uit Scandinavië. Dit gegeven bewijst dus gelijk al dat deze machines zichzelf bewezen hebben in een extremer klimaat. Weet u nog niet helemaal zeker welke warmtepomp/ welke oplossing het beste bij uw situatie past? Neem dan contact met ons op!


Werking van warmtepompen

Een warmtepomp werkt op een andere manier dan een traditionele cv ketel .
Een warmtepomp haalt aanwezige energie uit de buitenlucht. Een ventilator zuigt lucht aan. De lucht wordt vervolgens door een verdamper getrokken. In deze verdamper zit een koudemiddel dat kouder is dan de lucht zelf. Doordat de lucht warmer is, stijgt de temperatuur van het koudemiddel, die verandert van vloeibaar naar gas.

Het gas wordt een compressor ingezogen en gecomprimeerd. Hierdoor stijgt de temperatuur van het gas verder. Het hete gas gaat door een condensor/warmtewisselaar waar het de warmte afgeeft aan een verwarmingssysteem. Dit systeem transporteert de warmte naar het centrale verwarmingssysteem. Het gas verandert weer in vloeistof en zo begint het proces opnieuw.

Binnen- of buitenunit

Er bestaan verschillende soorten warmtepompen. De buitenunit haalt warmte uit de buitenlucht en slaat deze op in de accumulatietank. De binnenunit kan de voorziening voor warm water en centrale verwarming regelen. Wilt u weten welke unit voor u het beste is? Neem dan contact met ons op voor advies.

Warmtepomp-boiler

Naast warmtepompen om de centrale verwarming aan te sturen, zijn er ook warmtepompboilers. Deze boiler gebruikt de energie uit de lucht om het tapwater van uw huis te verwarmen. Zo bespaart u energie. De warmtepompboiler is naast de gewone warmtepomp een van de producten die het u mogelijk maken om te stoppen met het gebruik van aardgas. Een warmtepomp-boiler werkt zeer efficiënt. Een warmtepompboiler heeft de helft minder vermogen nodig dan bijvoorbeeld een stofzuiger.

Kom langs in onze showroom

Wij hebben een showroom waar al onze producten werkend staan. U kunt dus langskomen om te kijken hoe een warmtepomp precies werkt en welke warmtepomp het beste bij u past. Wij denken altijd met u en uw situatie mee. Op basis hiervan maken we een stappenplan en brengen wij advies aan u uit. Kom dus vooral langs om ons experience center te bezoeken! Onze showroom is geopend op vrijdag van 16 uur tot 20 uur en op zaterdag van 10 uur tot 17 uur. Buiten openingstijden kunt u een afspraak maken.


Koop nu uw warmtepomp!

Hebt u interesse gekregen in een warmtepomp? Dan kunt u gelijk contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te spreken. Hebt u vooraf nog vragen over de warmtepomp of andere aanverwante zaken? Dan kunt u een bel me terug verzoek indienen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »