Over onze producten

← Home

Pelletketel

Zoekt u een milieuvriendelijke manier om uw huis te verwarmen? Een apparaat dat niet alleen duurzaam is, maar ook voldoende warmte afgeeft? Dan is een pelletketel een uitstekende keus. Met zijn duurzame karakter en gemak in de onderhoud, is een pelletketel een aanwinst voor uw huishouden.

Hoe werkt een pelletketel?

Een pelletketel maakt gebruik van houtpellets voor brandstof. Dit zijn kleine korrels geperst hout. Doordat er speciale software in de pelletketel verwerkt is, werkt deze erg gemakkelijk; de ketel ontsteekt automatisch. Dit gebeurt wanneer voldoende pelletkorrels in de branderbak van de pelletketel liggen. Door het verbranden van de pelletkorrels, wordt de brandkamer heet, waardoor hitte onstaat. Deze hitte gaat naar de pelletketel. De hitte van de verbranding wordt opgenomen door de warmtewisselaar en weer afgegeven aan het cv water wat zich bevindt in de warmtewisselaar. Wanneer het water de ingestelde temperatuur bereikt, wordt deze getransporteerd naar het verwarmsysteem, bijvoorbeeld uw radiator.

Pelletketel kopen

Bij GNC Green Nordic Comfort bieden wij enkel duurzame oplossingen aan. Onze pelletketel is een uitstekende, milieuvriendelijke oplossing om uw huis te verwarmen. Naast het vereiste onderhoud, hoeft u verder niks handmatig te regelen met uw pelletketel; door de ingestelde software kan de pelletketel zef de toevoer van pelletkorrels aansturen.

Lees hier meer over de voordelen van een pelletketel en bestel uw eigen pelletketel vandaag nog!

 

Pelletkachel

Een pelletkachel is een uitstekende oplossing wanneer u milieubewuster wilt leven. Door de slimme software en duurzame brandstof, is de pelletkachel een aanwinst in uw huis, waar u lange tijd plezier van zult beleven.

Hoe werkt een pelletkachel?

Een pelletkachel is een kachel die kleine stukjes geperst hout gebruikt als brandstof, ook wel houtpellets genoemd. De pelletkachel bestaat uit meerdere onderdelen die stuk voor stuk met elkaar verbonden zijn. Door de ingestelde software, regelt de pelletkachel zelf de ontsteking. Er worden pelletkorrels naar de brandkamer getransporteerd. Door de verbranding wordt de brandkamer heet. De hitte en rookgassen lopen door kanalen in de pelletkachel, waar ze hun hitte aan afgeven. De hitte van de verbranding wordt opgenomen door de warmtewisselaar en weer afgegeven aan de omringende lucht. De lucht wordt middels een ventilator verder opgewarmd, waarna deze lucht in de te verwarmen ruimte terecht komt.

Pelletkachel kopen

Wanneer u ervoor kiest om een pelletkachel te kopen, profiteert u van vele voordelen. Een pelletkachel stookt CO2-neutraal en bespaart u tot 50% in de stookkosten. U hoeft enkel een jaarlijkse onderhoudsbeurt uit te voeren; verder regelt de pelletkachel alles zelf. Wij zijn o.a. werkzaam in BredaTilburg en Den Bosch.

Lees hier meer informatie over de unieke pelletkachel van GNC Green Nordic Comfort.

Warmtepomp

Met een warmtepomp kunt u op een milieuvriendelijkere manier uw woning verwarmen. Een warmtepomp is zeer gebruiksvriendelijk en heeft weinig onderhoud nodig. Bent u geïnteresseerd in een duurzame manier om uw huis op te warmen? Dan is een warmtepomp een goede oplossing.

Warmtepomp werking

Een warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en slaat deze op in een speciale tank. Dit gebeurt op dezelfde manier als warmte die onttrokken wordt uit de koelkast. Een warmtepomp bevat de volgende onderdelen: compressor, condensor, expansieventiel en een verdamper. Door de blootstelling van het koelmiddel aan de buitenlucht ontstaat gas, dat steeds warmer wordt. Dit gas stroomt door een warmtewisselaar, waar het zijn warmte afgeeft aan het verwarmingssysteem.

Warmtepomp kopen

Onze warmtepompen zijn een milieuvriendelijke oplossing om uw huis te verwarmen. Naast het gemak in het gebruik van de warmtepomp, zijn er meer mogelijkheden om uw warmtepomp nog duurzamer te maken. Maakt u bijvoorbeeld gebruik van zonnepanelen? Dan kunt u met de opgewerkte elektriciteit van de zomer de warmtepomp aansturen in de winter; zo verwarmt u uw woning gratis.

Laat u verrassen door de voordelen van de warmtepomp en lees hier meer over deze duurzame manier van verwarmen.

 

Warmtepompboiler

Met een warmtepompboiler kunt u water voor de kraan, douche en bad verwarmen. Door de milieuvriendelijke werking en het gebruik van de omringende lucht, is een warmtepompboiler een uitstekende keus voor duurzame verwarming.

Warmtepompboiler werking

Een warmtepompboiler bestaat uit verschillende onderdelen en kan eigenlijk overal worden geplaatst. De warmtepompboiler maakt gebruik van de lucht dat zich om het apparaat bevindt. Deze lucht wordt opgenomen in een verdamper, waarin gas ontstaat. Dit gas wordt steeds warmer, waarna het zich verplaatst in buizen. Deze buizen zijn gewikkeld rondom het vat waarin het tapwater zit. Hierdoor warmt het water op. Het gas neemt vervolgens weer een vloeibare vorm in en wordt teruggepompt, waarna het proces opnieuw kan beginnen.

Warmtepompboiler kopen

GNC Green Nordic Comfort biedt u duurzame warmtepompboilers aan, die gegarandeerd voor warm water zullen zorgen. De warmtepompboiler kan het water verwarmen tussen de 16 en 55 graden. Dit kunt u geheel naar wens instellen. De warmtepompboiler wordt tevens geleverd met een handig systeem met een roll en scroll functie. Op deze manier kunt u eenvoudig de instellingen aanpassen.

Kies voor duurzaam en efficiënt; bekijk onze pagina over deze warmtepompboiler en vraag ons vrijblijvend voor advies.

 

Zonnepanelen

Bekijk onze pagina over zonnepanelen en vraag ons vrijblijvend voor advies.

Meer informatie of advies? Wij helpen u graag

Neem voor meer informatie over onze producten of het aanvragen van een vrijblijvende offerte contact op. Tijdens een adviesgesprek behandelen we alle mogelijkheden. Op basis daarvan kan berekend worden wat het rendement van uw investering zal zijn. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 29 433 305, per e-mail en via het contactformulier op onze website.

Kom ook gerust langs in onze showroom om uw wensen persoonlijk met een adviseur te bespreken, WELKOM !   

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »