Daikin - Perfera Set 7,1 kW

Daikin airco´s staan garant voor absolute topkwaliteit. ⇒ ! Daikin Flash Streamer-technologie inactiveert het Covid-19 virus.
FTXM71R Split wandmodel / RXM71R buitendeel

Daikin FTXM71R Split wandmodel
Daikin RXM71R buitendeel
Bekijk: Brochure Daikin Perfera airconditioning.pdf

Productkenmerken:

- Seizoensrendement tot A+++ in koel- en verwarmingsmodus, dankzij de geavanceerde technologie en ingebouwde intelligentie.

- Heat boost warmt je huis snel op na het starten van je air conditioner. De ingestelde temperatuur wordt 14% sneller bereikt dan bij een normale air conditioner (alleen paar).

- De Flash-streamer maakt gebruik van elektronen om chemische reacties met deeltjes in de lucht te activeren, om allergenen af te breken, zoals pollen en schimmels en storende geuren te verwijderen om een betere, meer zuivere lucht te leveren.

- Het zilverfilter voor allergeenbestrijding en luchtzuivering vangt allergenen zoals pollen om voor een constante aanvoer van zuivere lucht te zorgen.

- Daikin Residential-regelaar: bedien uw binnenunit vanuit -om het even welke- locatie met een app, via uw lokaal netwerk of het internet.

- Spraakbediening via Amazon Alexa of Google Assistant om de belangrijkste functies te bedienen, zoals setpunt, bedrijfsmodus, ventilatorsnelheid, enz.

- Geluidsarme werking: geluidsdrukniveau tot slechts 19 dBA 3D-luchtstroom combineert verticale en horizontale auto-swing en zorgt ervoor dat de warme of koele luchtstroom zelfs in grote ruimtes tot in de verste hoeken komt.

- Bewegingssensor voor 2 zones: de luchtstroom wordt telkens naar een zone gestuurd, waar op dat moment geen persoon aanwezig is; Wanneer er geen mensen worden gedetecteerd, schakelt de unit automatisch naar de energiezuinige stand. (groter vermogensgebied).

⇒ ! Daikin Flash Streamer-technologie inactiveert het Covid-19 virus

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »