Daikin

Min: €0 Max: €3500

Daikin is een Japans bedrijf dat in 1924 werd opgericht. Het is een van de grootste producenten van airconditioners en verwarmingssystemen ter wereld. Het bedrijf heeft een sterke focus op onderzoek en ontwikkeling en heeft talloze innovatieve producten en technologieën ontwikkeld.

Daikin produceert verschillende soorten airconditioners en verwarmingssystemen, waaronder wandgemonteerde units, vloerunits, plafondunits en kanaalunits. Het bedrijf biedt ook warmtepompen en koelunits voor commerciële en industriële toepassingen.

Daikin staat bekend om zijn innovatieve technologieën, zoals de invertertechnologie die de efficiëntie van airconditioners aanzienlijk verbetert. Daarnaast heeft Daikin een sterke focus op duurzaamheid en heeft het bedrijf als doel om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en energiebesparende oplossingen te bieden.

Daikin heeft een wereldwijde aanwezigheid en heeft fabrieken en kantoren in verschillende delen van de wereld. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbaar en innovatief merk dat hoogwaardige en duurzame airconditioners en verwarmingssystemen produceert voor zowel de residentiële als de commerciële markten.

 

Daikin Flash Streamer-technologie inactiveert het Covid-19 virus


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »