Warmtepomp Utrecht

Bent u woonachtig in Utrecht of omgeving en bent u op zoek naar een warmtepomp? Dan moet u bij GNC Duurzaam zijn. U kunt bij ons dus heel goed terecht voor de aanschaf van uw warmtepomp! Wij denken altijd met u mee zodat u de beste warmtepomp kiest. Wist u dat u subsidie kunt krijgen voor de aanschaf van een warmtepomp? Neem dus gelijk contact op en koop vandaag nog een warmtepomp in de buurt van Utrecht. - Contactformulier

 

Warmtepomp Euronom ExoAir - Buitenunit -Warmtepomp Euronom ExoAir - Binnenunit -

 

In Utrecht een warmtepomp kopen

U zult zich wel afvragen of er nou voordelen aan zo’n warmtepomp zitten. Er zitten verschillende voordelen aan warmtepompen. Zo zijn warmtepompen milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld gas. De aanschaf van een warmtepomp kan een goede zet zijn om van het aardgas af te stappen. De warmtepomp werkt op elektriciteit maar gebruikt slechts een kleine hoeveelheid. Wij hebben voor u de voordelen van een warmtepomp op een rijtje gezet:

  • Draagt bij aan het verlagen van de stookkosten;
  • Er wordt geen verbrandingsproces gebruikt voor het genereren van warmte;
  • Ze zijn efficiënter dan de cv ketel;
  • Zorgt voor centrale verwarming en warm water;
  • Aanzienlijke verlaging van de uitstoot;
  • Komen in aanmerking voor subsidie.

 

Hoe werkt een warmtepomp?

Een warmtepomp werkt met een koudemiddel. Het koudemiddel is normaal gesproken vloeibaar maar wordt een gas doordat er warme lucht door de verdamper stroomt waardoor het koudemiddel verdampt. Dit gas gaat door de warmtepomp heen. Hierdoor wordt er energie opgewekt. Op deze manier genereert de warmtepomp warmte. U kunt met een warmtepomp verschillende delen van uw huis verwarmen, bijvoorbeeld de centrale verwarming.

Onze warmtepompen komen uit Scandinavië. Dit gegeven bewijst dus gelijk al dat deze apparaten zichzelf bewezen hebben in een extremer klimaat. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! -Contactformulier 

 

Binnen- of buitenunit

Er bestaan verschillende soorten warmtepompen. U kunt bij ons kiezen tussen een binnenunit en een buitenunit. De buitenunit haalt warmte uit de buitenlucht en slaat deze op in een speciaal ontworpen accumulatie. De binnenunit regelt de voorziening voor warm water en centrale verwarming. Wilt u weten welke unit u aan moet schaffen? Neem dan contact met ons op voor advies.

Warmtepompboiler Utrecht

Naast warmtepompen om de centrale verwarming aan te sturen, zijn er ook warmtepompboilers voor het warme water. U kunt hierbij aan de douche en het kraanwater denken. Een warmtepompboiler heeft heel weinig vermogen nodig. U bespaart op deze manier dus energie. De boiler werkt op dezelfde manier als een normale warmtepomp, maar verwarmt dus alleen tapwater. Met het toepassen van een warmtepompboiler en een ander verwarmingsmiddel zoals bijvoorbeeld een pelletkachel wordt het gemakkelijk om van het aardgas af te stappen.

Warmtepompboilers

Bezoek onze showroom in de buurt van Utrecht

Onze showroom bevindt zich in Werkendam. Hier hebben wij al onze producten werkend staan. Dit is niet zo ver van Utrecht af! U kunt altijd langskomen om te kijken hoe een warmtepomp precies werkt. Wij geven u advies over welke warmtepomp het beste bij u past. Wij denken altijd met u en uw situatie mee. Wij maken voor u een stappenplan en op basis hiervan brengen wij u ons advies uit. Ons expierence center is geopend op vrijdag van 16 uur tot 20 uur en op zaterdag van 10 uur tot 17 uur. Buiten openingstijden kunt u een afspraak maken.


Koop nu uw warmtepomp in Utrecht!

Wilt u ook een warmtepomp kopen in Utrecht? Dan kunt u contact met ons opnemen! Wij bespreken samen met u de mogelijkheden door. Op basis hiervan maken wij een offerte voor u op. Als u vooraf nog vragen hebt over de warmtepomp of aanverwante zaken kunt u ook contact opnemen. Als u een bel me terug verzoek indient nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij zullen dan uw vragen beantwoorden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »