Warmtepomp Rotterdam

Wilt u in de omgeving van Rotterdam een warmtepomp aanschaffen? GNC Duurzaam is gespecialiseerd in warmtepompen dus u kunt hier heel goed terecht voor de aanschaf van uw warmtepomp! Wij denken altijd met u mee zodat u de beste warmtepomp kunt kiezen. Daarnaast kunt u subsidie krijgen voor de aanschaf van een warmtepomp. Neem dus gelijk contact op en koop vandaag nog een warmtepomp in Rotterdam.  -Contact opnemen.


Warmtepomp Euronom ExoAir - Buitenunit -Warmtepomp Euronom ExoAir - Binnenunit -


Voordelen van een warmtepomp in Rotterdam

Er zitten verschillende voordelen aan warmtepompen. Zo zijn warmtepompen milieuvriendelijker dan de gebruikelijke verwarmingsmiddelen zoals gas. De warmtepomp werkt op elektriciteit maar gebruikt slechts een kleine hoeveelheid. Wij hebben voor u de voordelen van een warmtepomp op een rijtje gezet:

  • Kan bijdragen aan het verlagen van de stookkosten;
  • Er wordt geen verbrandingsproces gebruikt voor het genereren van warmte;
  • Ze zijn efficiënter dan normale cv ketels;
  • Makkelijk te onderhouden;
  • Zorgt voor centrale verwarming en warm water;
  • Aanzienlijke verlaging van de uitstoot;
  • Komen in aanmerking voor subsidie.

Onze warmtepompen komen uit Scandinavië. Dit gegeven bewijst dus gelijk al dat deze apparaten zichzelf bewezen hebben in een extremer klimaat. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Hoe werkt een warmtepomp?

Een warmtepomp werkt op basis van een koudemiddel. Het koudemiddel is normaal gesproken vloeibaar maar wordt met behulp van warme lucht een gas. Dit gas gaat door verschillende onderdelen in de warmtepomp. Hierdoor wordt er energie opgewekt. Op deze manier genereert de warmtepomp warmte. U kunt met een warmtepomp verschillende delen van uw huis en uw tapwater verwarmen.

 

Binnen- of buitenunit

Er bestaan verschillende soorten warmtepompen. U kunt kiezen tussen een binnenunit en een buitenunit. De buitenunit haalt warmte uit de buitenlucht en slaat deze op in een speciaal ontworpen accumulatietank. De binnenunit regelt de voorziening voor warm water en centrale verwarming. Wilt u weten welke unit voor u het beste is? Neem dan contact met ons op voor advies. Contactformulier>>


Warmtepompboiler Rotterdam

Naast warmtepompen om de centrale verwarming aan te sturen, zijn er ook warmtepompboilers. Een warmtepomp-boiler is een zeer efficiënt apparaat om uw water te verwarmen. Een warmtepompboiler heeft heel weinig vermogen nodig dus u bespaart energie. Een warmtepompboiler gebruikt de energie uit de lucht om het water van uw huis te verwarmen. Met
een warmtepompboiler wordt het gemakkelijk om van aardgas af te stappen.
Warmtepompboilers

 

Kom langs in onze showroom bij Rotterdam

Wij hebben een showroom in Werkendam waar al onze producten werkend hebben staan. Dit is binnen 30 kilometer van Rotterdam! U kunt gewoon langskomen om te kijken hoe een warmtepomp precies werkt. Wij geven u advies over welke warmtepomp het beste bij u past. Wij denken altijd met u en uw situatie mee. Op basis hiervan maken we een stappenplan en brengen wij advies aan u uit. Ons expierence center is geopend op vrijdag van 16 uur tot 20 uur en op zaterdag van 10 uur tot 17 uur. Buiten openingstijden kunt u een afspraak maken. Contactformulier>> 

Koop nu uw warmtepomp in Rotterdam!

Wilt u ook een warmtepomp kopen in Rotterdam? Dan kunt u contact met ons opnemen! Wij bespreken de mogelijkheden met u door en maken een offerte voor u op. Als u vooraf nog vragen hebt over de warmtepomp of aanverwante zaken kunt u ook contact opnemen. Als u een bel me terug verzoek indient nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij zullen dan al uw vragen beantwoorden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »