Warmtepomp Den Bosch

Bent u op zoek naar een warmtepomp in de omgeving van Den Bosch? GNC Duurzaam is gespecialiseerd in warmtepompen dus u kunt hier heel goed terecht voor de aanschaf van uw
warmtepomp! Wij denken altijd met u mee zodat u de beste warmtepomp koopt. Daarnaast kunt u subsidie krijgen voor de aanschaf van een warmtepomp. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen voor alle mogelijkheden voor een warmtepomp in Den Bosch! -Contact opnemen.

Warmtepomp Euronom ExoAir - Buitenunit -Warmtepomp Euronom ExoAir - Binnenunit -

 

Waarom een warmtepomp in Den Bosch?

Er zitten verschillende voordelen aan warmtepompen. Zo zijn warmtepompen milieuvriendelijker dan gas. De warmtepomp werkt op elektriciteit maar gebruikt slechts een kleine hoeveelheid. Wij hebben voor u de voordelen van een warmtepomp op een rijtje gezet:

  • Er wordt geen verbrandingsproces gebruikt voor het genereren van warmte;
  • Ze zijn efficiënter;
  • Draagt bij aan het verlagen van de stookkosten;
  • Zorgt voor centrale verwarming en warm water;
  • Aanzienlijke verlaging van de uitstoot;
  • Komen in aanmerking voor subsidie.

Verder komen onze warmtepompen uit Scandinavië. Dit gegeven bewijst dus gelijk al dat deze machines zichzelf bewezen hebben in een extremer klimaat. De warmtepomp zal het dus ook in uw huis in Den Bosch goed doen. Weet u het nog niet helemaal zeker of Bent u nog niet helemaal overtuigd? Of weet u nog niet wat passend is voor uw situatie? Neem dan contact met ons op!


Werking van warmtepompen

Een warmtepomp werkt met een koudemiddel. Dit koudemiddel is vloeibaar maar wordt met behulp door de aanwezige energie in de buitenlucht een gas. Dit gas gaat door verschillende onderdelen in de warmtepomp waardoor er energie opgewekt wordt. Op deze manier genereert de warmtepomp warmte. U kunt met een warmtepomp verschillende delen van uw huis verwarmen. U kunt hierbij denken aan de centrale verwarming.


Binnen- of buitenunit

Er bestaan verschillende soorten warmtepompen. De buitenunit haalt warmte uit de buitenlucht en slaat deze op in een speciaal ontworpen accumulatie. De binnenunit kan de voorziening voor warm water en centrale verwarming regelen of regelt de voorziening voor (centrale) verwarming en warm tapwater. Wilt u weten welke unit voor u het beste is? Neem dan contact met ons op voor advies.


Warmtepomp-boiler Den Bosch

Naast warmtepompen om de centrale verwarming aan te sturen, zijn er ook warmtepomp-boilers. Deze boiler is een zeer efficiënte machine om uw water te verwarmen. Een warmtepompboiler heeft heel weinig vermogen nodig dus u bespaart energie. Deze boiler gebruikt de energie uit de lucht om het tapwater van uw huis te verwarmen. De warmtepomp-boiler is naast warmtepomp een van de producten die het u mogelijk maken om te stoppen met het gebruik van aardgas.

Warmtepomp-boiler

Kom langs in onze showroom bij Den Bosch

Wij hebben een showroom in Werkendam waar we al onze producten werkend hebben staan. De showroom is zeer goed te bereiken van uit Den Bosch! U kunt dus langskomen om te ervaren hoe een warmtepomp precies werkt en welke warmtepomp het beste bij u past. Wij denken altijd met u en uw situatie mee. Op basis hiervan maken we een stappenplan en brengen wij advies aan u uit. Kom dus vooral langs om ons experience center te bezoeken! Onze showroom is geopend op vrijdag van 16 uur tot 20 uur en op zaterdag van 10 uur tot 17 uur. Buiten openingstijden kunt u een afspraak maken. Terugbelverzoek>>

 

Koop nu uw warmtepomp!

Wilt u ook een warmtepomp kopen? Dan kunt u contact met ons opnemen! Wij bespreken de mogelijkheden met u door en maken een offerte voor u op. Als u vooraf nog vragen hebt over de warmtepomp of aanverwante zaken kunt u ook contact opnemen. Als u een bel me terug verzoek indient nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij zullen dan al uw vragen beantwoorden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »