Pelletkachel in omgeving Breda kopen

Met een houtkachel en pelletkachel wordt uw woning of bedrijfspand op gasloze wijze verwarmd. De kachel of pelletkachel zorgt voor warmte door pelletskorrels te verbranden. Dit zorgt voor een milieu vriendelijke, CO2 vrije, verbranding. Op deze manier bespaard u ook nog eens op uw stookkosten. Woont u in omgeving Breda en zoekt u een milieu vriendelijke pelletkachel of een milieuvriendelijke pelletketel? Bij Green Nordic Comfort koopt u pelletkachels met of zonder cv aansluiting met hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Een pelletkachel CV of pelletketel verbrand kleine stukjes geperste houtkorrels. De houtkorrels worden gemaakt van 100% hout en zorgen voor een CO2 vrije kringloop

Pelletketel WaltisPelletkachel CV Haas en Sohn

Wat zijn de mogelijkheden?

Een pelletkachel cv of pelletketel is uitermate geschikt om duurzaam uw woning te verwarmen. Is uw woning slecht, matig of onvoldoende geïsoleerd en u heeft geen mogelijkheden dit aan te passen? Dan kan een pelletkachel cv of pelletketel een goede oplossing zijn.

We bieden diverse oplossingen om uw woning te verwarmen. Bekijk ons aanbod op de website of kom eens langs in onze showroom.
Neem voor meer informatie gerust contact op via email of door te bellen naar 06 29 433 305

 

Bezoek onze showroom nabij Breda

Wilt u zie hoe een pelletkachel brand en werkt? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Green Nordic Comfort beschikt over een complete showroom in Werkendam, nabij Breda. In de showroom zijn veel van onze pelletkachels werkend opgesteld

- Ontworpen, getest en gemaakt in Europa
- Gasloze verwarming met pelletkachel cv of pelletketel
- Eigen showroom nabij Breda waar de pelletkachel(s) en pelletketel(s) werkend te zien zijn.
- Goede kwaliteit, lage prijs
- Advies op maat, afgestemd op uw situatie
- Eenvoudige installatie
- Eigen installatieteam

 

Hoe werkt de pelletkachel?

Ten opzichte van een gewone houtkachel is het kopen van een pelletkachel een zeer milieubewuste keuze. De pelletkachel en pelletketel zorgt namelijk voor warmte door pelletskorrels te verbranden. De pellets worden bijgevuld vanuit de pelletbunker. De temperatuur in huis wordt geregeld door een thermostaat aanwezig in de pelletkachel, software regelt het starten en uitschakelen van de kachel.

De pelletkachel wordt aangesloten op een rookkanaal. Voor installatie van de pelletkachel controleren wij het huidige rookkanaal, waar nodig passen het aan of installeren een nieuw rookkanaal. Als u foto’s en/of tekeningen en afmetingen meeneemt tijdens uw bezoek kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden.

Uw huis gasloos verwarmen met een pelletkachel CV

Een pelletkachel wordt gebruikt om de ruimte op te warmen door het afgeven van warme lucht net als een houtkachel. Een pelletketel, of pelletkachel CV, wordt gebruikt om een woning of pand gedeeltelijk te verwarmen. De pelletketel of pelletkachel cv kan aangesloten worden op een de centrale verwarmings installatie. De pelletketel of pelletkachel cv vervangt dan de cv ketel en verwarmt de centrale verwarming van uw huis of bedrijfsruimte. Door van een gas- butaan- of olieketel over te stappen naar een pelletkachel, pelletketel of pelletkachel cv kan u tot 50% van uw stookkosten besparen. Hierdoor is de terugverdientijd kort.

Onze leveranciers hebben veel ervaring met het produceren van energiezuinige toestellen. Hierdoor krijgt u een efficiënt, betrouwbaar en milieuvriendelijk verwarmingssysteem.

Advies nodig? Bezoek onze showroom of maak een afspraak

Neem contact op voor vrijblijvend advies

Heeft u vragen over het kopen van een pelletkachel, of wenst u een offerte te ontvangen?
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem voor advies contact op door te bellen naar 06 29 433 305.
Ook kunt u een bericht sturen door het contactformulier op onze website in te vullen.

-

In ons werkgebied bevinden zich o.m. de volgende plaatsen:
Brabant: Breda, Den Bosch, Nieuwendijk, Tilburg, Werkendam
Zuid-Holland: Arkel, Dordrecht, Gorinchem, Meerkerk, Rotterdam, Gorinchem, Vuren, Woudrichem
Utrecht: Utrecht, Nieuwegein, Houten, Vianen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »