Pelletkachel in Den Bosch kopen

Door over te stappen op een pelletkachel in uw woning te Den Bosch kunt u milieuvriendelijker leven. Deze kachel verwarmd uw huis namelijk op een gasloze manier. Door de verbranding van houtkorrels (ook wel houten pellets genoemd) wordt voor een CO2 vrije kringloop gezorgd. Deze manier van verwarmen is bijzonder duurzaam en bespaart u tevens kosten. Om deze reden verstrekt de Nederlandse overheid subsidie aan mensen die pelletkachels kopen. Bent u woonachtig in Den Bosch of omstreken? Dan koopt u hoogwaardige pelletkachels tegen de scherpste prijzen bij Green Nordic Comfort.

Een pelletketel verbrand kleine stukjes geperste houtkorrels. De houtkorrels worden gemaakt van 100% hout en zorgen voor een CO2 vrije kringloop.

Meer weten over pelletkachels? Neem voor advies over de mogelijkheden gerust telefonisch contact op via 06 29 433 305. Ook heten we u van harte welkom in onze showroom.

Pelletkachel Palazzetti NinaPelletkachel Duroflame Batavia

 

De werking van de pelletkachel

Pelletkachels zorgen voor warmte door middel van de verbranding van houten pellets. Dit zijn kleine geperste korrels van hout. De kachel is voorzien van een eigen voorraadruimte, die voor het automatisch aanvullen van de pellets zorgt. De temperatuur wordt automatisch ingesteld door een thermostaat. Ook het opstarten en uitzetten van de kachel gebeurt automatisch. Bij het verbranden van de houtkorrels komen rookgassen vrij. Deze gassen kunnen worden afgevoerd op verschillende manieren. Welke methode het meest geschikt is voor uw woning hangt af van de situatie. Wij voorzien u daar graag van advies.

 

Overstappen op een kostenbesparende pelletkachel

Indien u nog over een gas- of olieketel beschikt bespaart u flink in de kosten door over te stappen naar een pelletkachel CV of pelletketel. Met een luchtpelletkachel worden enkele ruimtes verwarmd. De CV of pelletketel wordt echter gebruikt om hele woningen of panden mee te verwarmen. Deze vervangt uw centrale verwarming of ketel. Doordat de kachel zeer duurzaam is verdient u de investering snel terug.

Door de producten te testen in ons scandinavisch klimaat hebben we veel ervaring op gedaan op het gebied van efficiënte warmteproductie.

 

Werkende pelletkachels bekijken in onze showroom

Green Nordic Comfort heeft een eigen showroom, gevestigd in Werkendam (nabij Den Bosch). Hier hebben we de pelletkachels uit ons assortiment werkend opgesteld, zodat u deze met eigen ogen in actie kunt zien. We heten u van harte welkom om langs te komen en u onder het genot van een kop koffie te adviseren.

- Ontworpen, getest en gemaakt in Zweden
- Gasloze voorzieningen voor verwarming
- Eigen showroom nabij Den Bosch met werkend opgestelde pelletkachels
- Hoogwaardige producten
- Persoonlijk advies, passend bij uw situatie


Advies nodig? Neem gerust contact op

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden te ontvangen? Of wilt u een offerte aanvragen?
Neem gerust contact op. Wij adviseren u graag vrijblijvend over onze producten.
U kunt ons telefonisch bereiken via 06 29 433 305, per e-mail en door middel van het online contactformulier.

-

In ons werkgebied bevinden zich o.m. de volgende plaatsen:
Brabant: Breda, Den Bosch, Nieuwendijk, Tilburg, Werkendam
Zuid-Holland: Arkel, Dordrecht, Gorinchem, Meerkerk, Rotterdam, Gorinchem, Vuren, Woudrichem
Utrecht: Utrecht, Nieuwegein, Houten, Vianen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »