Nefit-Bosch

Min: €0 Max: €10000

Nefit-Bosch is een Nederlands merk dat hoogwaardige verwarmings- en warmwatersystemen produceert. Het bedrijf werd opgericht in 1948 en maakt deel uit van de Bosch Group, een internationaal bedrijf dat actief is op het gebied van technologie en engineering.

Nefit-Bosch is vooral bekend om zijn hoogwaardige cv-ketels en warmtepompen voor de residentiële markt. Het bedrijf biedt verschillende soorten cv-ketels aan, waaronder combiketels die zowel verwarming als warm water leveren, en soloketels die alleen verwarming leveren. Daarnaast biedt Nefit-Bosch ook warmtepompen voor zowel verwarming als koeling van woningen.

Het merk Nefit-Bosch heeft een sterke focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie en heeft als doel om bij te dragen aan een beter milieu. Het bedrijf investeert dan ook aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling van duurzame en energiebesparende technologieën. Zo heeft Nefit-Bosch bijvoorbeeld de eerste hoogrendementsketel ter wereld ontwikkeld en heeft het bedrijf verschillende energiebesparende oplossingen voor woningen op de markt gebracht.

Nefit-Bosch heeft een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbaar en innovatief merk dat hoogwaardige en duurzame verwarmings- en warmwatersystemen produceert voor de residentiële markt. Het bedrijf heeft een uitgebreid netwerk van dealers en installateurs in Nederland en andere Europese landen, waardoor klanten kunnen rekenen op goede service en ondersteuning.

 

Staat het model wat u zoekt niet op onze website?
Neem contact met ons op voor de voordeligste prijs!


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »