Mitsubishi

Min: €0 Max: €2000

Mitsubishi Electric is een Japans bedrijf dat wereldwijd actief is op het gebied van elektrotechniek en elektronica. Het bedrijf werd opgericht in 1921 en heeft een lange geschiedenis van innovatie en technologische ontwikkeling.

Mitsubishi Electric produceert een breed scala aan producten, waaronder airconditioners, liften, roltrappen, treinapparatuur, industriële automatiseringssystemen, elektrische voertuigen en elektronische componenten. Het bedrijf heeft een sterke focus op onderzoek en ontwikkeling en investeert jaarlijks aanzienlijk in nieuwe technologieën en producten.

Het merk Mitsubishi Electric is vooral bekend om zijn hoogwaardige airconditioners en warmtepompen. Het bedrijf biedt verschillende soorten airconditioners, waaronder wand- en plafondunits, vloerunits en kanaalunits. Daarnaast biedt Mitsubishi Electric ook warmtepompen voor residentiële en commerciële toepassingen.

Mitsubishi Electric heeft een wereldwijde aanwezigheid en heeft fabrieken en kantoren in verschillende delen van de wereld. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbaar en innovatief merk dat hoogwaardige en duurzame producten produceert voor zowel de residentiële als de commerciële markten.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »