Midea

Min: €0 Max: €7000

Midea is een wereldwijd toonaangevend merk in de huishoudelijke apparatuur en airconditioning. Het bedrijf werd opgericht in 1968 en is gevestigd in China. Midea produceert en verkoopt een breed scala aan producten, waaronder airconditioners, koelkasten, wasmachines, vaatwassers, ovens, magnetrons en kleine huishoudelijke apparaten.

Midea is een innovatief bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van producten die de kwaliteit van het leven van mensen verbeteren. Het bedrijf heeft een sterke focus op onderzoek en ontwikkeling en investeert jaarlijks aanzienlijk in technologieën en processen om nieuwe producten en oplossingen te creëren die de behoeften van klanten over de hele wereld kunnen vervullen.

Midea heeft een wereldwijde aanwezigheid en bedient klanten in meer dan 200 landen. Het bedrijf heeft productie-installaties en R&D-centra in verschillende delen van de wereld, waaronder China, Europa, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. Met zijn toewijding aan kwaliteit, innovatie en duurzaamheid is Midea een vertrouwd en gewaardeerd merk voor huishoudelijke apparatuur en airconditioningproducten over de hele wereld.


Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »