Edilkamin

Min: €0 Max: €8500

Edilkamin is een Italiaans merk dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van verwarmingssystemen op basis van pellets, hout en andere biomassa. Het bedrijf werd opgericht in 1963 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en innovatieve fabrikant van hoogwaardige verwarmingssystemen.

Edilkamin biedt een breed scala aan producten, waaronder pelletkachels, houtkachels, haarden, inbouwhaarden en ketels voor centrale verwarming. Het bedrijf is trots op zijn aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieubescherming. Alle producten van Edilkamin worden ontworpen en vervaardigd in overeenstemming met de strengste Europese normen en zijn voorzien van de nieuwste technologieën om de efficiëntie te maximaliseren en de uitstoot te minimaliseren.

Edilkamin heeft een sterke aanwezigheid op de Europese markt en exporteert ook naar andere delen van de wereld. Het bedrijf streeft ernaar om klanten te voorzien van oplossingen die niet alleen effectief en efficiënt zijn, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. Met meer dan 50 jaar ervaring in de industrie en een toewijding aan innovatie en kwaliteit, is Edilkamin een toonaangevend merk op het gebied van verwarmingssystemen op basis van pellets, hout en biomassa.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »