Remeha - Warmtepomp (Hybride) Elga Ace

De nieuwe norm in hybride warmtepompen. De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Zo kan je tot wel 25% besparen op je energierekening. Nu met € 400,- cashback van Remeha

€3.236,00
€2.899,00 Incl. btw
Merk:

Bekijk: Specificaties Remeha Elga Ace.pdf
Bekijk: Brochure Remeha Elga Ace.pdf

De nieuwe norm in hybride warmtepompen: Elga Ace
De voordelen op een rij

 • Besparing op energiekosten
 • Duurzame investering met gegarandeerde CO2-reductie
 • Hoog wooncomfort
 • Optimale regeling van cv-ketel en hybride warmtepomp
 • Geschikt voor elke woning, vrijwel elke HR cv-ketel en elk afgiftesysteem
 • Installatie in 1 dag zonder ingrijpende verbouwing
 • Neemt weinig ruimte in door het compact formaat
 • Waardevermeerdering van de woning
 • Overheidssubsidie
 • Remeha cashback € 400,-

De Elga Ace is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp.

De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning. De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan je tot wel 25% besparen op je energierekening.

In elke woning met iedere cv-ketel te combineren

 • Optimale inzet warmtepomp en cv-ketel
 • Uitgerust met eSmart Inside
 • Warmte tegen de laagste energiekosten

De nieuwe norm in hybride warmtepompen
De aandacht voor hybride systemen is meer dan terecht, want als het gaat om verwarming en warm watervoorziening bieden ze het beste van twee werelden, te weten: een cv-ketel op gas en een warmtepomp op elektriciteit. Het is een slimme optie voor mensen die bewust omgaan met klimaat en portemonnee. Een hybride warmtepomp is een haalbare, betaalbare en realistische (eerste) stap op weg naar verduurzaming van woningen

In elke woning met iedere cv-ketel te combineren
Wanneer we een hybride warmtepomp combineren met een cv-ketel ontstaat een gecombineerde installatie. Bij zo’n installatie verwarmt de warmtepomp de woning grotendeels. De cv-ketel voorziet in het warme tapwater en eventuele bijverwarming bij lage buitentemperaturen. Deze combinatie zorgt ervoor dat de Elga Ace toepasbaar is in elk woningtype. Of het nu een woning is met vloerverwarming of radiatoren, besparen op gasverbruik lukt altijd met een hybride warmtepomp.

De Elga Ace is te combineren met elk merk cv-ketel. Of deze nu middels OpenTherm of aan/uit wordt aangestuurd. De Elga Ace zorgt altijd voor een optimale samenwerking tussen de cv-ketel en de hybride warmtepomp. Investeren in een nieuwe cv-ketel hoeft pas als deze afgeschreven is. Hiermee is de Elga Ace een mooie eerste stap in de verduurzaming.

 

Nu €400 cashback voor consumenten bij aanschaf van een Elga Ace

De overheid heeft onlangs bekend gemaakt dat er extra subsidie beschikbaar komt voor hybride warmtepompen in 2022. Dat juichen we natuurlijk toe. Het is nu alleen nog niet duidelijk in welke vorm, voor welk bedrag en vanaf welk moment. Ondertussen stijgt de gasprijs fors waardoor consumenten voor onaangename verrassingen kunnen komen te staan, zeker nu de verwarming weer aangaat.

Daarom komt Remeha nu met € 400,- cashback op de Elga Ace. Hiermee kunnen consumenten direct tot 70% besparen op hun gasverbruik. De cashback komt bovenop de huidige ISDE-subsidie. Remeha maakt daarmee de aanschaf van een Elga Ace tijdelijk nog aantrekkelijker. Deze cashback is geldig tijdens de actieperiode of totdat de nieuwe maatregelen van de overheid ingaan.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »