Duroflame Abel /5 kW /NIEUW!

De Duroflame Abel is van robuuste kwaliteit en voorzien van de nieuwste techniek!

NIEUW MODEL : De Duroflame Abel is van robuuste kwaliteit en voorzien van de nieuwste techniek!

Kenmerken

  • De rookgasafvoer is zowel aan de bovenzijde als aan de achterzijde aan te sluiten
  • Bediening en pellettoevoer uit het zicht weggewerkt
  • Hoog rendement (maar liefst 94,8%), schone verbranding

Specificaties Duroflame Abel

Max. vermogen : 5 kW
Min. vermogen : 2,7 kW
Rendement : 94,8%
Max. verbruik : 1.09 kg
Min. verbruik : 0.56 kg
Min. stroomverbruik : 19 W
Max. stroomverbruik
Gewicht : 77 kg
Afmeting cm : H738, B546, D546
Reservoir : 8 kg
EAN 7141254081230


Omschrijving
Wil jij altijd het nieuwste van het nieuwste? En ben je op zoek naar een stoere eyecatcher in jouw woonkamer? Dan is de Duroflame Abel dé blikvanger in jouw huis. De Abel is vernoemd naar de befaamde Groninger Abel Tasman; een ervaren zeeman en ambitieuze ontdekkingsreiziger. Hij was in dienst van de VOC en de ontdekker van het Zuidland. Aldrik Sebens, grondlegger van Duroflame, betreedt net als Abel graag de nog onbekende paden, altijd op zoek naar innovaties. De Duroflame Abel heeft zijn naam te danken aan het feit dat het onze meest innovatieve kachel is en technisch gezien een doorontwikkeling van de afgelopen jaren.

Design van een traditionele houtkachel
De Duroflame Abel is een kwalitatief hoogwaardige kachel van Hollandse bodem. Ten opzichte van de andere Duroflame kachels is het grootste verschil het aanzicht. De rookgasafvoer is zowel aan de bovenzijde als aan de achterzijde aan te sluiten. Door de ronde vorm heeft de Abel al een uniek uiterlijk. Maar door de deksel van de pellettoevoer en het bedieningspaneel uit het zicht te plaatsen, lijkt de kachel nog meer op een traditionele houtkachel. De gezelligheid van vroeger in duurzame vorm.

Schoner dan ooit
De Duroflame Abel werkt op laag vermogen (5kw) waardoor hij vaker in de hogere stand kan branden. Het binnenwerk bevat vermiculiet wat zorgt voor meer hitte in de brandkamer, hoger rendement en schonere verbranding. De ruit van de pelletkachel blijft hierdoor langer schoon zodat je langer kunt genieten van het heerlijke vuur. Ook hebben we de rookgasafvoer/luchttoevoer aangepast en kan deze zowel concentrisch als open worden aangesloten.

Eenvoudige techniek
Net als de andere Duroflame pelletkachels is ook de Abel voorzien van eenvoudige techniek en makkelijk instelbaar. De continu draaiende vijzelmotor en het feit dat er geen ruimteventilator in verwerkt is, maakt deze pelletkachel tot een van de stilste in zijn soort. De Duroflame Abel is van robuuste kwaliteit en voorzien van de nieuwste techniek. Zie jij hem al staan in je woonkamer?

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »